Valikko Sulje

Myyntikohde – Paritalo Marjakaari 19B

TERVETULOA LEMPÄÄLÄÄN!

Marjakaari 19 B, Lempäälä

Paritalo | 102,8  / 120 m²
4h, k, khh, s, kph / wc, erill. wc, et, vh, terassi, lämmin varasto 4,5 m² ja autokatos

Hinta 359.000 €, omalla tontilla

Rakenteilla kaunis paritalokohde, joka tarjoaa huoletonta asumista aivan Ideaparkin palveluiden vieressä, kasvavalla ja kehittyvällä alueella!

Marjamäen alueesta uusi Lempäälän alakeskus
Ideaparkin alue tulee mullistumaan muutaman vuoden sisällä, kun Lempäälä keskittää lähivuosien asuntotuotantonsa Marjamäkeen. Alue sisältää nykyisellään jo erittäin kattavan määrän erikoisliikkeitä, ravintoloita, kahviloita sekä päivittäistavarakauppoja, ja alue monipuolistuu koko ajan. Ideaparkin tiloissa sijaitsee yksityinen lähipäiväkoti sekä rakenteilla oleva julkinen uimahalli. Asuntomessujen myötä alueelle on suunnitteilla noin 600 lapsen päiväkoti- ja koulurakennus. Kauppakeskusyhtiö Ideaparkin suunnitelmissa on Hiihtopuiston rakennuttamisen lisäksi jopa 25-kerroksisen hotelli- ja asuintornitalon rakennuttaminen.

Lempäälän Asuntomessut 2026
Asuntomessut järjestetään vuonna 2026 Saikan alueella kauppakeskus Ideaparkin tuntumassa. Asuntomessuista on tulossa 160 vuotta täyttävän Lempäälän kunnan juhlavuoden päätapahtuma.

Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Helsinki–Tampere-moottoritien liittymäristeyksessä sijaitsevaan Marjamäkeen ovat erinomaiset! Monitasoliittymät mahdollistavat että suurkaupunkeihin pääsee nopeasti: vartissa Tampereelle ja reilussa tunnissa Helsinkiin ja Turkuun. Lisäksi lähellä on kansainvälinen Tampere-Pirkkalan lentoasema ja Lempäälän ja Tampereen rautatieasemat. Myös junaliikenne laajentuu alueelle: puolentoista kilometrin päähän on tulossa uusi lähijunien seisake, josta aikanaan alkaa liikennöidä sähköbussi Ideaparkin alueelle.

Asuntounelmia moderniin makuun!
Normaalia korkeampi huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin antavat valon tulvia sisään. Tämän asunnon suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota toiminnallisuuteen, eikä hukkaneliöitä ole. Yhtenäinen keittiö-olohuone tuo asumiseen väljyyttä ja viihtyisyyttä. Makuuhuoneita on kolme, joista yhdestä on käynti vaatehuoneeseen ja muista löytyy mukavasti kaappitilaa. Ajattoman tyylikkäät materiaalit sekä kaunis ja toimiva keittiö laadukkaine kodinkoneineen ovat arjen luksusta. Oman saunan lämmössä on mukava rentoutua ja olohuoneesta on käynti takapihan terassille. Pesuhuoneessa on suihkun lisäksi wc, toinen wc löytyy eteisaulasta. Kodinhoitohuoneeseen pääsee kätevästi suoraan ulkoa ja siitä on käynti myös pesutiloihin. Säilytystilaa on runsaasti niin sisällä kuin lämpimässä ulkovarastossa.

Asuntoon kuuluu autokatospaikka, jossa on valmius sähköauton lataukselle, ja toinen autopaikka pihassa. Vesikiertoisen lattialämmityksen lämpö tuntuu miellyttävältä, lämmönlähteenä toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu. Lisäksi koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Arvioitu kokonaissähkönkulutus 9.000 – 10.000 kWh/vuosi, riippuen asukasmäärästä ja asumistottumuksista.

Takuulla hyvä

Laatu on enemmän kuin kunnia-asia meille. Olemme erityisen ylpeitä saamastamme tiiviysmittausluokituksen keskiarvosta joka kertoo, että rakennamme laadukkaita, terveitä ja aikaa kestäviä koteja. Lue lisää TÄÄLTÄ

Vaihtoasuntopalvelu
Haluamme olla myös joustava asuntokauppakumppanisi. Voit tarjota meille vaihdossa vanhan kotisi, kesämökkiä tai vaikkapa tontin. Lue lisää TÄÄLTÄ

Lainatarjous
Kysy yhteistyöpankkimme kilpailukykyistä lainatarjousta kauttamme!

Tervetuloa Suomen kasvukäytävän pääkadulla sijaitsevaan Lempäälän Marjamäkeen!

LATAA KOHDE-ESITE

MARJAKAARI 19 B, LEMPÄÄLÄ

Täytä alla oleva lomake, niin saat heti sähköpostiisi linkin.
Tarkistathan roskapostikansiosi mikäli et löydä lähettämäämme linkkiä.

    }