Valikko Sulje

Laadukas ja pitkäikäinen koti

Varmistamme ja takaamme, että uusi kotisi on energiatehokas ja hyvä elää.

Palvelutakuu

Iloinen ja tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Meidät tunnetaan henkilökohtaisesta ja huolehtivasta palvelusta.

Saat etukäteen nimetyn vastuuhenkilön. Yhdessä vastuuhenkilön kanssa pääset vierailemaan työmaalla kuukausittain ja perehtymään kotisi rakennustöiden eri vaiheisiin.

Laatutakuu

Laatu on meille kunnia-asia, siksi tulevaan kotiisi tehdään tiiviysmittaus ja lämpökuvaus, joilla varmistetaan rakennustyön laatu.

Luotamme omaan tekemiseemme ja takaamme, että kotisi ilmanvuotoluku q50 on pienempi kuin 1.0.

Aikataulutakuu

Pidämme kiinni sovituista asioista, siksi takaamme myös pitävät luovutusaikataulut.

Koko toimintahistoriamme aikana yksikään rakentamamme koti ei ole myöhästynyt sovitusta luovutusaikataulusta.

Asu hyvin – voi paremmin

Ilmatiiviys on edellytys puhtaalle sisäilmalle, rakenteiden kosteustekniselle toimivuudelle, asumisviihtyvyydelle ja energiatehokkuudelle. Näistä syistä jokaiseen rakentamaamme kohteeseen tehdään tiiviysmittaus ja lämpökuvaus, joilla varmistamme rakennustyön laadun. Tiiviysmittaus on rakentamisen laadunvarmistusmenetelmä. Tiiviysmittauksessa selviää myös rakennuksen ilmanvuotoluku, joka kertoo sen, kuinka energiatehokas rakennus todellisuudessa on.

Ilmavuodot ovat erittäin yleisiä rakennusvirheitä, jotka aiheuttavat ongelmia rakennukselle ja sen asukkaille. Ilmavuodot johtuvat rakennusvirheistä, esimerkiksi aukoista rakennuksen höyrynsulussa. Kyse ei ole siitä, mistä materiaalista rakennus on rakennettu, vaan siitä onko rakennustyöt tehty huolellisesti.

Terveellinen koti asua

Ilmavuodot aiheuttavat sisäilmaongelmia. Vaikka rakennuksessa olisi toimiva ilmanvaihto, tulee osa korvausilmasta joka tapauksessa mahdollisten merkittävien ilmavuotojen kautta. Niiden kautta pääsee talon rakenteista sisäilmaan pölyä, mikrobeja ja muita epäpuhtauksia.

Ilmavuodot aiheuttavat myös erittäin suuren kosteus- ja homevaurioriskin. Pohjolan kylmissä olosuhteissa tämä korostuu, kun rakennuksen sisältä tuleva lämmin kostea sisäilma ja ulkoa tuleva kylmä ilma kohtaavat rakenteen sisällä, jolloin aiheutuu suuri riski sisäilman kosteuden tiivistymisestä rakenteeseen.

Me Jomarakennuksella varmistamme, että kotisi on rakennettu huolella.

Energiatehokkuus on meillä huippuluokkaa – tutkitusti

Ilmavuodoilla on suuri merkitys rakennuksen todelliseen energiatehokkuuteen – paljon suurempi, kuin eristeen määrällä tai käytettävällä materiaalilla. Mitä suurempi on rakennuksen ilmanvuotoluku, sitä enemmän rakenteissa on rakennusvirheistä johtuvia ilmavuotoja. Toisin sanoen, mitä pienempi on ilmanvuotoluku, sen huolellisemmin talo on rakennettu ja sen parempi on rakennuksen todellinen energiatehokkuus.

Rakentamissamme taloissa tehdyt mittaukset osoittavat, että rakennustyön laatu ja samalla rakentamiemme kotien energiatehokkuus on huippuluokkaa.

}