Valikko Sulje

Maija Kemppainen: ”Vanhemmissa taloissa on aina jotain remontoitavaa”

Joma Rakennus Oy - Asiakaskokemuksia - Maija Kemppainen

Laukaan Kylmäniementielle rakennettu paritalo kiinnosti ulkonäkönsä puolesta Maija Kemppaista, joka etsi uutta kotia entisen omakotitalon tilalle. Kävin katsomassa ensin yksin taloa ulkoapäin ja lähetin tämän jälkeen sähköpostia Joma Rakennukselle, josta heti ehdotettiin tutustumista taloon tarkemmin. Siitä se innostus sitten syttyi, Maija muistelee ensimmäistä käyntiään tulevassa kodissaan.

”Uudethan ovat niin kalliitakin”

Maija oli jo muutamia kuukausia selaillut käytettyjen rivitaloasuntojen myynti-ilmoituksia ja käynyt esittelyissä Jyväskylän ja Laukaan seudulla, mutta sopivaa sijaintia ja sopivalla hinnalla olevaa kohdetta ei tuntunut löytyvän.

– Uusia asuntoja en juuri katsellut, kun ajattelin niiden olevan niin kalliita, mutta toisaalta vanhemmissa taloissa on aina jotain remontoitavaa, Maija kertoo.

– Sitten silmiin sattui ilmoitus, jossa kerrottiin tämän paritalohuoneiston esittelystä.

– Vuorman Markku tuli itse esittelemään kohdetta ja jotenkin heti alkoi tuntua, että tämä se voisi olla. Seuraavilla käynneillä poikien kanssa heiltäkin tuli kannustusta tämän asunnon ostoon.

Hintakaan ei tuntunut Maijan mielestä mahdottomalta, kun ylläpito- ja lämmityskulut ovat laadukkaan rakentamisen ja ilmanvaihdon lämmön talteenoton ansiosta kuitenkin huomattavasti edullisemmat kuin vanhoissa.

– Niin tehtiin kaupat ja täällä sitä nyt asutaan, Maija Kemppainen kertoo kevään tapahtumista.

Jämptiä toimintaa

Uuden kodin sijaintiin ja toimivuuteen Maija Kemppainen on ollut erittäin tyytyväinen. Paritalon huoneistossa on tilavat makuuhuoneet, avara olokeittiö sekä tilavat saunatilat.

– Neliöitä tässä on kyllä riittävästi yhdelle hengelle, Maija naurahtaa.

– Mutta minusta on hyvä, kun on tilaa vieraita ja lastenlapsia varten.

Hän tykkää myös siitä, että alueella asuu myös useita lapsiperheitä. – On mukava kun ympärillä on elämää!

Joma Rakennuksen toiminta niin kauppatilanteessa kuin sen jälkeenkin saa Maijalta varauksettomat kehut.

– Kaupanteon yhteydessä palvelu pelasi, asiakirjat olivat selkeitä ja kaikki lupaukset pitivät kaupanteon jälkeenkin.

– TV-antennin kanssa oli aluksi jotain ongelmaa, mutta sekin tultiin laittamaan heti kuntoon, Maija muistelee.

– Kokonaisuudessaan voin kyllä sanoa, että hyvin on palvelu pelannut, työn jälki on siistiä ja materiaalit laadukkaita, Maija kehuu Joma Rakennuksen toimintaa.

Kulunut kesä Maijalla on mennyt pihatöiden kanssa. Niitä on ollut mukava tehdä ammattilaisen tekemän pihasuunnitelman pohjalta, joka sisältyi asunnon kauppahintaan.

– Joitain istutuksia pitäisi vielä tehdä tälle syksylle. Naapurihuoneistoonkin on muuttanut uusi perhe ja heihinkin on mukava tutustua, Maija Kemppainen suunnittelee syksyn ohjelmaa.